top of page

Velkommen til friidrettsskolen 2024

Vi arrangerer friidrettsskolen for 18 året og i løpet av disse årene har vi hatt med ca. 4600 deltagere og vi begynner få god erfaring med å arrangere skole som har fokus på lek og moro!

Skulle vi være nødt til å avlyse eller begrense antall deltakere på friidrettsskolen vil alle påmeldingsgebyrer returnere i sin helhet fratrukket transaksjonskostnaden. Dersom vi må begrense antall påmeldinger vil prinsippet om "førstemann til møll" gjelde for de med betalt faktura fra friidrettsskolen.

Kontakt og spørsmål

Spørsmål om friidrettsskolen kan du sende på e-post til: ukifriidrettsskole@gmail.com

Tid og sted

Friidrettsskolen gjennomføres på og rundt Jessheim friidrettsstadion og starter kl. 09:00 og slutter kl. 15:00. De som har behov kan benytte SFO løsningen utenfor disse tidene. Se info om SFO her: link

 
Unge aktive som trenere

Trenerne er eller har nylig vært aktive utøvere og de fleste av de har vært trenere i mange år. De er i alderen fra 14 til ca. 22 år og vi har god erfaring og mange svært gode tilbakemeldinger med denne løsningen.

Ulike aldersgrupper

Vi deler deltagerne i ulike aldersgrupper der de eldre gruppene er noe større og de yngre gruppene har minimum to trenere. Målgruppen for friidrettsskolen er barneskolealder. Vi har best erfaring med at man IKKE melder inn gruppeønsker om hvem man ønsker å være med.
 

Ingen forutsetning med friidrettsbakgrunn

Aktivitetene er en miks av lek og noe friidrettsøvelser, men med veldig fokus på hva som skaper aktivitet og moro. Det er overhode ikke nødvendig med friidrettsbakgrunn, men man bør være motivert for aktivitet. De fleste deltagerne har erfaringsvis ikke bakgrunn fra friidrett.
 

Ha med matpakke

Vi erfarer at det er best at alle har med sin egen matpakke. Vi har lunsj midt på dagen, men vi har også tilbud om litt frukt til alle ca. midtveis på økten etter lunsj.
 

Avslutning på torsdag

Under torsdagens friidrettsskole avslutter vi med litt uhøytidelige konkurranser og grilling til slutt. Deltagerne trenger ikke å ha med egen grillmat men legg inn info om ev. allergier eller lignende i merknadsfeltet for påmeldingen

Priser

For å gjøre friidrettsskolen best mulig er det en fordel for oss å kjenne antall deltagere tidlig. Vi har derfor rabatterte priser for alle som melder seg på tidlig. 
 
Startprisen er kr 1195,- og den varer frem til og med følgende datoer:
Uke 25: 24. mai
Uke 32: 3. juli
 
Deretter stiger prisen til kr 1295,- frem til og med følgende datoer:
Uke 25: 5. juni
Uke 32: 28. juli 
 
For de siste dagene inntil skolene starter er prisen kr 1395,- og vi tar i mot påmeldinger så langt vi har kapasitet.
 

Søskenrabatt

For søsken gir vi rabatt på kr 300,- på prisene ovenfor. Denne rabatten gis ikke til første søsken som meldes på, men nr. 2, 3, 4 osv.

Utvidet friidrettsskole - SFO

For de som har behov kan vi tilby en utvidet løsning på friidrettsskolen som vi kaller SFO.
 

Den utvidede friidrettsskolen vil inneholde litt mindre fysisk aktivitet og mer av ulike spill og annen lek. Det vil være mulig å spise medbragt matpakke i form av frokost eller ettermiddagsmat i denne tiden.

Åpningstidene på SFO blir følgende:

kl 07:30 - 09:00 

(vanlig friidrettsskole fra 09:00 - 15:00)

kl 15:00 - 16:30

Dette tilbudet koster kr 300,- per uke og meldes på i den vanlige påmeldingsrutinen.

bottom of page