top of page

Viktig informasjon før friidrettsskolen starter

Her legger vi ut aktuell informasjon før man møter på friidrettsskolen.

Her har vi lagt ut aktuell info for friidrettsskolen uke 26 for 2024.

Værmelding

Værfarsel uke 26.jpg

Ta med ekstra tøy

Selv om værmeldingen er veldig lovende så har vi blitt overrasket tidligere med regnvær. Det hender også at man kan bli våte dersom noen andre søler e.l. På torsdagen så kommer vi til å ha hinderløp, med vanngrav, så da bør man absolutt ha med ekstra tørt tøy. 

Anbefalinger 

Her er noen sterke anbefalinger til foreldrene for skolen:
- Smør din deltager med solkrem før skolen starter, helst med vannfast solkrem. Selv om det eventuelt er meldt overskyet og regn så vil de trenge solkrem. Send også gjerne med solkrem.
- Husk regntøy! Selv om det ikke er meldt regn, så anbefales det.
- Husk matpakke til lunsj.
- Caps el. kan være en fordel i varmen.
- Skiftetøy - ha med minimum to ekstra par sokker og skiftetøy

Inn- og utsjekk
Det vil være innsjekk der hvert barn skal signeres inn ved både levering og henting. Viktig at de voksne som leverer og henter passer på dette. Evt sier i fra ved innsjekk hvis det er andre som tar med barnet hjem.

Dersom barnet skal reise hjem tidligere eller ikke hentes av foreldre er det viktig at dette registreres ved innsjekk eller send epost til ukifriidrettsskole@gmail.com

Det er også viktig at dere sier i fra dersom barnet har spesielle allergier eller andre ting vi bør vite om. Dette gjør dere til de voksne ved innsjekk eller ved å svare på denne e-posten.

Innsjekk foregår ved tunnelen under tribunen.

 

Deltakerne deles inn i faste grupper med ca. deltakere 8 i de yngste gruppene og opptil ca. 14-16 deltakere i den eldste gruppa. Gruppeønsker etter fredag før skolen starter er utfordrende å etterkomme. I utgangspunktet har vi best erfaring med at det ikke er noen gruppeønsker og man lettere unngår klikker i enkelte grupper.

Åpningstider

Friidrettsskolen i uke 26. starter mandag 24. juni kl 09:00 og avsluttes torsdag 27. juni. kl 15:00. 

Vi åpner skolen kl 09.00 og stenger kl 15.00. Vi ønsker helst at barna kommer før 09.30. 

Friidrettsskolen foregår på Jessheim friidrettsstadion. Noen av de eldre gruppene (11-13 år) vil trolig ha oppvarming i skogen, men de skal også ha oppmøte på friidrettsbanen.

Dersom man er forhindret fra å komme innen kl 09.30 så svar på denne e-posten eller send en sms til undertegnede på 924 95 895 med tidspunkt og barnets hele navn.

SFO tilbud

I uke 26 vil det være et tilbud  fra 07:30-09:00 og 15:00-16:30 hver dag. Mer info om dette tilbudet her:  link

 

NB! Det er viktig at du melder på barnet ditt til SFO i forkant da vi trenger å planlegge bemanningen her også.

SFO bygning.jpg

Fortsatt noen ledige plasser

Vi har fortsatt noen ledige plasser for uke 26 igjen. Gå til påmeldingen på hovedsiden for å melde på. Det er også noen ledige plasser for uke 33 igjen. 

Parkering

Vi foretrekker at man benytter parkeringsplassen øst for friidrettsstadion, innkjøring fra Myrvegen ved Bohus og deretter Markavegen, se kart nedenfor. Det vil være fotballskole på UKI-arena med mange deltagere og det er best og tryggest for alle dersom vi unngår unødvendig mye trafikk på samme sted.

Parkering.jpg
bottom of page